Els nostres inicis

Mercadé Rellotgers és una empresa dedicada a la rellotgeria, joieria i servei de reparació d’aquests, des dels seus inicis.

Fundada per Pau Mercadé, l’any 1904 al Vendrell, quatre generacions han continuat el mateix ofici i trajectòria empresarial a la mateixa localitat.

El primer document existent en l’actualitat data de l’any de la fundació, i en ell hi trobem una llista d’eines i utensilis que en Pau va comprar, necessaris per a poder treballar en aquest ofici.

Es va establir en un petit local situat al carrer Major número 5, al costat del forn del seu pare, iniciant amb il·lusió aquest petit negoci. A la seva botiga venia rellotges, joies i oferia servei de reparació d’aquests.

Posteriorment, al final dels anys trenta, el seu fill, Amadeu Mercadé, va decidir quedar-se al negoci que des de la infància havia vist cada dia i que l’apassionava.

A mitjans dels anys quaranta…

Amb ànim de millorar el servei, van traslladar el comerç a un nou local, situat al número 2 del mateix carrer. La nova botiga era molt més gran, feia cantonada i estava dotada d’unes instal·lacions molt modernes per l’època. Es va ampliar l’oferta en articles relacionats amb la rellotgeria i joieria, sense deixar de banda l’esperit que li havia inculcat el seu pare des dels inicis: donar un bon servei al client.

Amb el pas dels anys…

La tradició familiar es va repetir per tercera vegada i l’esperit de continuar el petit negoci familiar va passar a mans del segon fill de l’Amadeu, el Xavier, i actualment la seva família estan al capdavant del negoci.