Mercadé Rellotgers disposa d’una botiga de 150 metres quadrats situada al mig de l’emblemàtic centre urbà del Vendrell, al carrer Major. Tan sols la separa 10 metres de l’Ajuntament del Vendrell, de l’Església Parroquial de Sant Salvador, i també a la mateixa distància de la sala d’exposicions del Portal del Pardo i la Fundació Apel·les Fenosa.

A l’interior, disposa d’uns grans taulells-expositors, on els clients poden gaudir d’una atenció personalitzada i acurada, així com també una desena de vitrines on s’hi exposen productes més selectes i exclusius per aquelles ocasions més especials.

A l’exterior disposa de cinc aparadors, on s’hi exposen les marques d’actualitat, amb els seus articles de rellotgeria i joieria més recents i innovadors.

L’ abril de 2007 van atorgar a Mercadé Rellotgers el premi d’Establiment Comercial Centenari, concedit per la Generalitat de Catalunya.

El setembre de l’any 2009, el Centre d’Iniciatives i Turisme del Vendrell (CIT), va homenatjar a Mercadé Rellotgers, per ser Botiga Centenària i a tots els anys de Servei a la vila.

L’ any 2017, aprofitant la celebració de la Fira Santa Teresa del Vendrell, l’Ajuntament de la vila ha volgut reconèixer la trajectòria comercial dels establiments centenaris del poble, i d’entre tots hi té cabuda Mercadé, amb més de 110 anys dedicats a la Rellotgeria i Joieria.